Digital signage tijdens corona

Digital signage corona portrait

Duidelijke communicatie omtrent de corona (Covid-19) richtlijnen naar uw bezoekers toe, is helaas nog steeds essentieel.

Delger-Tech levert een compleet digital signage systeem met kant en klare layouts.

Maak gebruik van digital signage

Om medewerkers en bezoekers goed te informeren over de geldende corona maatregelen is het cruciaal om op een heldere en laagdrempelige wijze te communiceren. Doorgebruik te maken van digital signage kunt u met een paar klikken, de nieuwste richtlijnen in uw layout aanpassen en afspelen.

Vele winkels enopenbarelocaties hebben reeds de nodige aanpassingen gedaan om veilig te kunnen functioneren in de anderhalve meter economie. Wilt u dat ook! Bel: (06) 46374976 en maak een afspraak.

Content op maat

Soms is het lastig om een boodschap goed over te brengen met tekst en/of afbeelding. Ter ondersteuning kunt u altijd een beroep op onze designer doen. Hij maakt, op basis van specifieke wensen, content die passend en doeltreffend is. Heeft u een signage systeem van ons hangen, dan bieden wij deze corona content op maat, geheel kosteloos aan.

Verlies uw visuele identiteit niet uit het oog

Anderhalve meter afstand, handen ontsmetten, niezen in de elleboog, overal duiken dezelfde corona maatregelen op, al dan niet geïllustreerd met een bijpassend icoontje.

Herhaling werkt en het is van essentieel belang dat iedereen zich aan deze maatregelen blijven houden. Maar het ‘gevaar’ van deze terugkerende boodschap is dat medewerkers of klanten er na een tijdje geen aandacht meer aan schenken en uw boodschap niet lezen.

Ook de komende tijd zullen de maatregelen aangepast worden. Digital signage schermen zijn uitermate geschikt om bezoekers op een duidelijke manier van nieuwe corona informatie te voorzien.

Maak gebruik van eigen content

Narrowcasting covid-19 landscape

Door de maatregelen niet één op één over te nemen, maar deze om te vormen naar uw eigen identiteit, trekt u nog wel de aandacht. Gebruik eigen plaatjes die aansluiten bij uw huisstijl, speel met de bewoording of vertaal de 1,5 meter afstand in een concreet voorbeeld dat past bij uw merk.