Verticaal Delger Verticaal Narrow Verticaal Tech
Menu

Digital Signage communiceren via beeldschermen

Wat is digital signage

Met digital signage (ook wel narrowcasting genoemd), kunt u gericht naar een doelgroep en op een specifieke plaats, via een display, digitaal informatie presenteren. Digital signage kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf anders. Een mooie en moderne manier om naar binnen en/of naar buiten toe te communiceren is via digital signage!

Voorbeeld interactieve narrowcasting

Hoe kan je digital signage inzetten?

In winkelomgevingen

Binnen winkelomgevingen wordt het visueel informeren van bezoekers steeds belangrijker. Gebruik digital signage om de laatste aanbiedingen of nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Vele vormen en uitingen zijn hierin mogelijk.

Tijdens het wachten

Bezoekers, patiënten of klanten die bij een zorgcentrum, tandarts, fysio of zelfs bij een locale autodealer komen, moeten vaak even wachten tot zij aan de beurt zijn. Dit kan in een hal, kamer of zaal zijn. Tijdens het wachten kunt u bijvoorbeeld relevante informatie die nu en in de toekomst belangrijk zijn presenteren. Laat zien wat er allemaal mogelijk is. Met digital signage is alles mogelijk.

Interne bedrijfscommunicatie

Toon het laatste bedrijfsnieuws, belangrijke mededelingen of algemene informatie op 1 of meerdere schermen binnen elke organisatie. Motiveer bijvoorbeeld uw team door het vertonen van de actuele omzet of toon data uit elk denkbaar informatiesysteem uit uw organisatie. Zó haalt u het maximale uit interne communicatie.

Demonstratie

Vraag direct een demonstratie aan, en ervaar zelf hoe eenvoudig en kostenbesparend digital signage voor u kan werken.

Interactief digital signage

Naast de meest gebruikte passieve vorm van digital signage is het ook mogelijk om te kiezen voor een interactief digital signage systeem. Denk hierbij aan een informatiezuil. Met interactieve digital signage heeft de kijker de regie in eigen handen en kan zelf bepalen wat er bekeken wordt op het scherm.

Website opmaat

Bent u uw huidige website zat, of is uw bestaande website toe aan een update?
Heeft u geen tijd heeft om een website te bouwen, of ziet u door alle coderingen en instellingen, de website niet meer.

Delger-Tech kan ook een website op maat leveren.

Wat is Lightweight ICT

Een ander onderdeel van Delger-Tech is Lightweight ICT. “Lightweight” is meer bedoelt voor midden- en kleinbedrijf (MKB). Hier gaat het om kleine software applicaties en hardware die simpel, sneller en minder onderdelen bevatten dan de grote variant. “ICT” moet je in een zeer brede vorm bekijken. Denk hierbij aan informatiesystemen, datacommunicatie en computers. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhoud valt hieronder. Het is geweldig om digital signage en Lightweight ICT samen te voegen tot 1 geheel product.