Digital Signage software

Bij het leveren van hardware hoort ook professioneel Digital Signage software. Delger-Tech levert een compleet Digital Signage pakket. Software dat professioneel en gebruiksvriendelijk is. Of u nou een simpele of uitgebreide software wilt gebruiken, de mogelijkheden zijn er.

Narrowcasting Digital Signage Delger-Tech

Software bij hardware

In een aantal gevallen wordt de software al meegeleverd met de hardware. Dan is het een kwestie van digital signage systeem aan zetten, inloggen en content invoeren, hier en daar wat instellingen aanpassen, testen en afspelen maar. Mocht de hardware nog geen eigen software hebben, dan zijn er een paar handelingen meer nodig. Kiest u voor Delger-Tech om uw digital signage neer te zetten, dan regel wij dat voor u.

Content gemakkelijk bewerken

Er zijn talloze signage software bedrijven. Allemaal hebben ze zo hun eigen ideeën over hoe gemakkelijk het moet zijn om voor een gebruiker zelf content (tekst, plaatjes, filmpjes en animaties) te kunnen plaatsen en bewerken. Ook het maken en bewerken van templates, het gebruik maken van verschillende soorten widgets, tijd-schema’s indelen, meerdere schermen aansturen, dit moet allemaal overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen zijn. De moeilijkheidsgraad zit’m in; hoe en wat er aangepast kan worden per onderdeel. Dus de ene software is simpel met beperkte mogelijkheden. Met een andere software kunt u uw fantasie de vrijheid geven.

Wat ze allemaal gemeen hebben is; dat het mogelijk is om ook zelf een presentatie te kunnen maken. En zo ook; aanpassen en beheren.DT luistert naar uw wensen, enzo kunnen wij de geschikte software voor u aanbevelen. Mocht u geen tijd of zin hebben om zelf een presentatie te maken, dan kan DT dat voor u regelen.

Digital signage systeem vanuit de cloud

De meeste signage software die we tegenwoordig gebruiken zit in de cloud. Dit is ook één van de redenen dat digital signage steeds populairder wordt. Het grote voordeel van de cloud oplossing is dat u het het systeem vanuit elke locatie kunt benaderen. U hoeft dus zelf geen eigen server aan te schaffen. Maar wel internet verbinding!

Lukt het niet?

Wees niet verlegen om het te vragen, Delger-Tech staat klaar om u te helpen.

Geen internet geen cloud

In sommige gevallen komt het voor dat er geen eigen internet op uw locatie is, of uw internet is zo traag dat het niet mogelijk is om een verbinding te maken. Geen paniek, DT weet de juiste oplossingen hierop.
“Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden”

Gemakkelijk en veilig

Met uw browser logt u op een beveiligde server en u kunt direct starten met het maken en plannen van content. De signage-speler is verbonden met de software in de cloud (of offline) en maakt via een unieke code contact met de digital signage systeem. De signage-speler krijgt het direct door als er nieuwe content is en haalt deze op de achtergrond binnen. Via de HDMI kabel wordt de content afgespeeld op het aangesloten scherm.

Digital Signage gemakkelijk en veilig

Hardware met of zonder software

Er zijn diverse merken die hun eigen software met de hardware leveren. Denk hierbij aan een digital signage display met SoC of signage spelers zoals BrightSign. Meestal is deze software wel gebonden aan de hardware. Mocht de software niet bevallen, dan is er nog geen man overboord, er is altijd wel een alternatief.

Rekening houden met de toekomst

Delger-Tech houdt rekening met uw wensen voor nu en in de toekomst, zowel hardware en software gezien. Zo zijn er diverse mogelijkheden om gebruik te maken van een betrouwbare Single Board Computer (mini pc). Dit kan een Raspberry Pi of NUC computer zijn.

Software wat online staat moet regelmatig ge-update worden, dit is zeker een noodzaak. De meeste software leveranciers doen hiervoor ook hun best.

Beheren van templates en content

Wat zeker niet onbelangrijk is: Elke soort signage software ondersteund wel het aanmaken en beheren van één of meerdere templates (ook wel layout genoemd) en content (tekst, plaatjes, animaties, RSS feeds en filmpjes). In deze templates kunt u uw content vaste instellingen en posities geven. Zo kunt u continuïteit aan uw presentatie geven, en dat staat wel zo professioneel.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten?

Vraag dan een gratis en uniek demonstratie aan. U kunt ons bellen of mailen.