Digital Signage software

Delger-Tech levert een compleet Digital Signage pakket. Bij het leveren van hardware, hoort ook Digital Signage software. In een aantal gevallen word de software al meegeleverd met de hardware. Dan is het een kwestie “knop aan” indrukken, inloggen en content invoeren, hier en daar wat instellingen aanpassen, testen en afspelen maar. Meestal is deze software gratis, maar “gratis” heeft ook meestal zijn beperkingen.

Hardware met of zonder software

Er zijn diverse merken die hun eigen software met de hardware leveren. Denk hierbij aan een digital signage display met SoC of signage player’s zoals BrightSign. Meestal is deze software wel gebonden aan het hardware. Mocht je de software niet bevallen, dan is er nog geen man overboord, er is altijd wel een alternatief.

Delger-Tech houd daarom ook rekening met uw wensen voor nu en in de toekomst. Zo zijn er diverse mogelijkheden om gebruik te maken van een betrouwbaar Single Board Computer (mini pc’s). Dit kan een Raspberry Pi of NUC computer zijn. Op deze mini computers kan je gratis of betaalde software van derde partijen zetten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Vraag dan een gratis demonstratie aan. U kunt ons bellen of mailen.