Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech

DT-signage software

Delger-Tech levert een compleet Digital Signage pakket. Bij het leveren van hardware, hoort ook software. DT-signage software is een easy-to-use WYSIWYG programma. DT-signage software is online en/of offline te gebruiken.

Easy-to-use? Ja, gemakkelijk te gebruiken. U kunt uw content 1 op 1 bewerken (WYSIWYG).

In elke slide kunt u achtergrond een kleur en/of een foto geven. In flex mode, kunnen er blokken geplaatst en/of gewist worden. Deze blokken kunt u over het hele scherm verplaatsen. In elke blok kunt u de achtergrond een kleur en/of foto geven, verschillende soorten tekst en voormaat aanpassen. En elke blok kan ook een animatie aangebracht worden.

In tegenstelling tot flex mode kunnen er ook custom templates toegepast worden. Zo worden de blokken in een slide op een vaste positie met instellingen geprogrammeerd. Hierdoor krijg je een perfecte overgang van slide naar slide. En natuurlijk kan in elke blok, de achtergrond, tekst en animatie weer aangepast worden.

Demo DT-softwareDemo DT-software sec

Korte uitleg van custom template, voorbeeld plaatje hierboven. Alles wat binnen de afmeting van een bepaalde display zichtbaar is, kan aangepast worden naar eigenwensen;
– A: Tekst als logo heeft vaste instellingen en positie.
– B: Achtergrond.
– C: Plaatjes en tekst hebben een vaste positie, maar kunnen per slide aangepast worden.
– D: Vaste positie, vooraf ingestelde tekst.
– E: Tekst en kleuren zijn aantepassen.
Groene lijnen zijn blokken.

DT-signage software is te gebruiken bij schermen die in landschap of portret staan. Landschap stand “meest gebruikte stand” is waarbij de breedte aan pixels meer is dan de hoogte aan pixels. Bijvoorbeeld 1920 x 1080 px. Bij portret stand is de breedte minder aan pixels dan de hoogte. Bijvoorbeeld 1080 x 1920 px.

Display horizontal mode
Display vertical mode

En als de kers op de taart, kan DT-signage ook gebruikt worden voor schermen die gekanteld (degrees) staan. Hierbij wordt er rekening gehouden dat uw content zowel in edit als in play mode horizontaal afgespeeld wordt. “Om er voor te zorgen dat niemand een whiplash oploopt”

2 x 45 graden display mode

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Vraag dan een gratis demonstratie aan. U kunt mij bellen of mailen.