Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech

Interactief narrowcasting

Het toevoegen van interactiviteit aan schermen is een sterk toenemende trend. Zeker sinds de komst van de tablets en smartphones zijn mensen meer en meer gewend geraakt om schermen te bedienen met hun vingers in plaats van met een muis. Het toevoegen van touch functionaliteit aan narrowcasting schermen biedt gigantische mogelijkheden.

Met DT-Signage software heeft u de mogelijkheid om interactie aan uw narrowcastingdienst toe te voegen. Dit wil zeggen dat de gebruiker door middel van “touch” zelf kan navigeren door wat u aanbied. Doordat u de applicatie aan uw publiek aanbiedt op een informatiezuil, touch tafel of totem met aantrekkelijke uitstraling trekt u uw bezoekers bijna vanzelf naar u toe. U kunt een heel presentatie interactief maken of een gedeelte van de presentatie. Vanzelfsprekend is het voor deze manier van werken wel noodzakelijk dat het display touch ondersteunt.

Toegankelijk en interactief

Een interactive narrowcasting is een leuke en moderne manier kennis laten maken met uw organisatie, winkel of gemeente. De uitgebreide mogelijkheden trekken de aandacht van een heel divers publiek. Laat uw bezoekers bijvoorbeeld digitaal door uw brochures, video’s en foto’s bladeren. Maar het is ook mogelijk om een product/dienst te laten uitzoeken, een te enquête laten invullen of u gebruikt interactieve narrowcasting als digitaal wegwijzer… en meer.

Interactive-narrowcasting.jpg

Interactieve narrowcasting

Het leveren van een totaal pakket

Delger-Tech levert een total pakket. Dit kan uit het volgende bestaan:

  • Template design, content management en narrowcast software
  • Player hardware in diverse varianten
  • Schermen van toonaangevende fabrikanten
  • Configuratie & installatie
  • Montage op uw locatie
  • Conversie optimalisatie