Interactieve narrowcasting

interactieve narrowcasting op beurzen

Zeker sinds de komst van de tablets en smartphones zijn interactieve narrowcasting schermen sterk aan het toenemen. Mensen zijn gewend geraakt om schermen te bedienen met hun vingers in plaats van met een muis.

Door het toevoegen van touch functionaliteit aan narrowcasting schermen, biedt dat gigantisch veel mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Vraag dan een gratis en uniek demonstratie aan. U kunt ons bellen of mailen.

Aandacht trekken met interactief

Interactieve narrowcasting is een leuke en moderne manier om kennis laten maken met uw organisatie, winkel of gemeente. De uitgebreide mogelijkheden trekken de aandacht van een divers publiek. Laat uw bezoekers bijvoorbeeld digitaal door uw brochures, video’s en foto’s bladeren. Maar het is ook mogelijk om een product/dienst te laten uitzoeken, een enquête te laten invullen of u gebruikt interactieve narrowcasting als digitaal wegwijzer… en meer.


Software pakketten

Er zijn diverse software pakketten die de mogelijkheid bieden om interactie aan uw narrowcasting diensten toe te voegen. Dit wil zeggen dat de gebruiker door middel van touch zelf kan navigeren door wat u aanbiedt. Doordat u de applicatie aan uw publiek aanbiedt op een informatiezuil, touch tafel of totem met aantrekkelijke uitstraling trekt u uw bezoekers vanzelf naar u toe. U kunt een hele presentatie interactief maken of een gedeelte van de presentatie. Vanzelfsprekend is het voor deze manier van werken wel noodzakelijk dat het display touch ondersteunt.