Lightweight ICT

Lightweight ICT - Software en hardware

Wat bedoelt Delger-Tech met Lightweight ICT. Lightweight ICT is meer bedoeld voor particulieren en kleine bedrijven. Lightweight gaat over kleine software applicaties en hardware die simpel, sneller en minder onderdelen bevatten. ICT moet u in een zeer brede vorm bekijken. Denk hierbij aan informatiesystemen, telecommunicatie en computers.

Onder ICT valt ook het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhouden van diverse soorten computers of spelers voor narrowcasting en programmatuur valt hieronder.

Omdat de ICT wereld steeds groter en uitgebreider wordt, is het onmogelijk om overal en alles wat van te weten. Daarom staan hieronder een aantal voorbeelden van deze werkzaamheden. En door constant op de hoogte te blijven, “wat al bijna een dag taak is” hopen we daarin verder te kunnen ontwikkelen.

Web-based programming

Delger-Tech kan u ook helpen met diverse ‘web-based programming’ werkzaamheden. Of u nu van uw hobby uw werk wil maken, of dat u een bedrijf runt, voor ons maakt het niet uit. Met ruim 17 jaar ervaring met diverse soorten programmeerbare database software, zoals File-Maker-Pro en Ninox. We zijn ook bekend met diverse CMS programma’s zoals WordPress, Concrete5 en CodeIgniter PHP framework. HTML, Java, PHP en CSS ‘web-based programming’ zowel front-end als back-end is voor ons ook niet iets vreemds. Dit soort programmeertaal wordt natuurlijk gebruikt voor web-design maar vaak ook voor narrowcasting.

Hardware

U kunt Delger-Tech data-kabels, switches en aansluit-voorzieningen laten aanleggen. Wij zorgen ervoor dat uw hardware met het netwerk kan communiceren.

Verscholen problemen!

Niet alleen storingen en uitval is een groot probleem, er zijn ook verscholen problemen! Dit heeft ook met uw eigen portemonnee te maken.

Door ophoping van stof op koelribben en ventilatiegaten worden servers, computers, narrowcasting spelers en schermen heet. Hoe warmer deze worden, hoe meer stroom ze gaan verbruiken. Uiteindelijk gaan ze door slechte ventilatie ook sneller kapot!

Aangezien we geen dief van onze portemonnee willen worden, is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen. Voor een vast bedrag per jaar komt Delger-Tech langs om uw hardware op een vakkundig manier schoon te maken. Wij houden het voor u bij wanneer het weer nodig is, en komen langs wanneer het u uitkomt.

PLAN VAN AANPAK

Delger-Tech kan een passend plan van aanpak leveren, waardoor u zo min mogelijk last heeft van deze werkzaamheden.