Lightweight ICT

Lightweight ICT - Software en hardware

Wat bedoelt Delger-Tech met Lightweight ICT. Lightweight ICT is meer bedoeld voor particulieren en kleine bedrijven. Lightweight gaat over kleine software applicaties en hardware die simpel, sneller en minder onderdelen bevatten. ICT moet u in een zeer brede vorm bekijken. Denk hierbij aan informatiesystemen, telecommunicatie en computers.

Onder ICT valt ook het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhouden van diverse soorten computers of players voor narrowcasting en programmatuur valt hieronder.

Omdat de ICT wereld steeds groter en uitgebreider wordt, is het onmogelijk om overal en alles wat van te weten. Daarom staan hieronder een aantal voorbeelden van deze werkzaamheden. En door constant op de hoogte te blijven, “wat al bijna een dag taak is” hopen we daarin verder te kunnen ontwikkelen.

Web-based programming

Delger-Tech kan u ook helpen met diverse ‘web-based programming’ werkzaamheden. Of u nu van uw hobby uw werk wil maken, of dat u een bedrijf runt, voor ons maakt het niet uit. Met ruim 17 jaar ervaring met diverse soorten programmeerbare database software, zoals File-Maker-Pro en Ninox. We zijn ook bekend met diverse CMS programma’s zoals WordPress, Concrete5 en CodeIgniter PHP framework. HTML, Java, PHP en CSS ‘web-based programming’ zowel front-end als back-end is voor ons ook niets vreemds. Dit soort programmeertaal wordt natuurlijk gebruikt voor web-design maar vaak ook voor narrowcasting.

Hardware

U kunt Delger-Tech data-kabels, switches en aansluit-voorzieningen laten aanleggen. Delger-Tech doet ook het onderhoud en schoonmaken van narrowcasting hardware, computers en servers. Vele hardware onderdelen zijn gevoelig voor stof en ander soort vuil. Dit kan leiden tot storingen, of zelfs uitval van uw systeem.

Niet alleen storingen en uitval is een groot probleem, maar er is ook een “verscholen probleem”! Dit heeft meer met uw eigen portemonnee te maken. Servers en computers gaan meer stroom verbruiken en gaan sneller kapot doordat ze te heet worden omdat ze slechte ventilatie hebben. Aangezien we geen dief van onze portemonnee moeten worden, en ook aan het milieu moeten denken, is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen.

PLAN VAN AANPAK

Delger-Tech kan een passend plan van aanpak leveren, waardoor u zo min mogelijk last heeft van deze werkzaamheden.