Verticaal Delger Verticaal Narrow Verticaal Tech
Menu

Lightweight ICT

Wat bedoelt Delger-Tech met Lightweight ICT. “Lightweight” is meer bedoelt voor particulieren en kleine bedrijven. Hier gaat het om kleine software applicaties en hardware die simpel, sneller en minder onderdelen bevatten dan de grote variant. “ICT” moet je in een zeer brede vorm bekijken. Denk hierbij aan informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur valt hieronder.

Omdat de ICT wereld steeds groter en uitgebreider wordt, is het onmogelijk om overal en alles wat van te weten. Daarom geef ik hieronder een aantal voorbeelden. En door constant op de hoogte te blijven, “wat al bijna een dag taak is” hoop ik mij daarin verder te kunnen ontwikkelen.

Werkzaamheden in narrowcasting

Een ander onderdeel van Delger-Tech is Narrowcasting (ook wel digital signage genoemd). Ik vindt het geweldig om techniek en illustraties samen te voegen tot 1 product. Met narrowcasting kunt u gericht naar een doelgroep en op een specifieke plaats, informatie presenteren. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf anders. Een mooie en moderne manier om naar binnen en/of naar buiten toe te communiceren is via narrowcasting! Wat Delger-Tech ook leuk vindt is op de hoogte te blijven van narrowcasting technieken.

Meer weten? Gebruik het contactformulier, of bel, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Narrowcasting

Werkzaamheden in programmeren

Delger-Tech kan u ook helpen met diverse programmeer werkzaamheden. Of u nu van uw hobby uw werk wilt maken, of dat u een bedrijf runt. Voor Delger-Tech maakt het niets uit. Ik heb ruim 16 jaar ervaring met diverse soorten programmeerbare database software, zoals; FileMakerPro, Ninox. Ook ben ik bekend met diverse CMS programma’s zoals WordPress, Concrete5 en CodeIgniter PHP framework. HTML, Java, PHP en CSS ‘web-based programming’ is ook niet vreemd voor mij.

Website op maat

Werkzaamheden in ICT

U kunt Delger-Tech data-kabels, switches en aansluit-voorzieningen laten aanleggen, maar Delger-Tech doet ook het onderhouden en schoonmaken van servers en computers. Computers/servers zijn gevoelig voor stof en ander soort vuil. Dit kan leiden tot storingen, of zelfs uitval van uw systeem.

Niet alleen storingen en uitval is een groot probleem, maar er is ook een “verscholen probleem”! Dit heeft meer met uw eigen portemonnee te maken. Servers en computers gaan meer stroom verbruiken en gaan sneller kapot doordat ze te heet worden. Aangezien we geen dief van onze portemonnee moeten worden, en ook aan het milieu moeten denken, is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen.

Delger-Tech kan een passend plan van aanpak leveren, waardoor u zo min mogelijk last heeft van deze werkzaamheden.