Digital signage software

Delger-Tech levert een compleet Digital Signage pakket. Bij het leveren van hardware, hoort ook software. In een aantal gevallen word de software al meegeleverd met het hardware. Dan is het een kwestie van content invoeren, hier en daar wat instellingen aanpassen, testen en afspelen. Meestal is deze software gratis, maar “gratis” heeft ook meestal zijn beperkingen.

DT-signage software

DT-signage software is een easy-to-use WYSIWYG programma. DT-signage software is online en/of offline te gebruiken.

Easy-to-use? Ja, gemakkelijk te gebruiken. U kunt uw content 1 op 1 bewerken (WYSIWYG).

In elke slide kunt u achtergrond een kleur en/of een foto geven. In flex mode, kunnen er blokken geplaatst en/of gewist worden. Deze blokken kunt u over het hele scherm verplaatsen. In elke blok kunt u de achtergrond een kleur en/of foto geven, verschillende soorten tekst en voormaat aanpassen. En elke blok kan ook een animatie aangebracht worden.

In tegenstelling tot flex mode kunnen er ook preset templates toegepast worden. Zo worden de blokken in een slide op een vaste positie met instellingen geprogrammeerd. Hierdoor krijg je een perfecte overgang van slide naar slide. En natuurlijk kan in elke blok, de achtergrond, tekst en animatie weer aangepast worden.

Korte uitleg van preset template. Alles of een gedeelte binnen de afmeting van een display, zijn vooraf ingesteld (preset);

  • Tekst of plaatje als logo kan een vooraf ingestelde positie en instellingen hebben.
  • Achtergrond kan vooraf ingesteld worden met een kleur of plaatje.
  • Tekst positie, kleur, grootte en letter-type kan vooraf ingestelde worden.
  • Plaatjes kunnen ook een vooraf ingestelde positie en instellingen hebben.

En als de kers op de taart, kan DT-signage ook gebruikt worden voor schermen die gekanteld (degrees) staan. Hierbij wordt er rekening gehouden dat uw content zowel in edit als in play mode horizontaal afgespeeld wordt. “Om er voor te zorgen dat niemand een whiplash oploopt”

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Vraag dan een gratis demonstratie aan. U kunt mij bellen of mailen.