Narrowcasting display’s

Er zijn genoeg display merken die geschikt zijn voor narrowcasting (digital signage). Delger-Tech adviseert om voor A-merken narrowcasting display’s te gaan. Deze display’s zijn geschikt om 12/7 of 24/7 aan te staan. Ook softwarematig gezien zijn deze aangepast voor commerciële doeleinden. De afmetingen zijn hetzelfde als een tv die u thuis gebruikt. Zo kunt u kiezen voor een 32″, 43″, 49″, 55″inch of grotere display’s. Een voordeel van een digital signage display is, dat de meeste display’s geschikt zijn om niet alleen Landschap (horizontaal) maar ook Portret (verticaal) neergezet of opgehangen kunnen worden.

Twee schermen landschap en portret
Landschap en portret mode
Twee schermen 45 graden mode
Opstelling met 2 keer 45 graden mode

De illustratie hierboven is een voorbeeld van een schoenenwinkel. Het is mogelijk om “out of the box” te denken. Laten we nu 2 schermen naast elkaar zetten en dan 45 graden draaien. Natuurlijk zijn er meerdere opstellingen mogelijk.

High Brightness digital etalage display’s

Etalages staan vaak in lichte omgevingen. In veel gevallen staat de zon er ook nog eens een deel van dag op! Het is daarom belangrijk om schermen met hoge lichtopbrengst te gebruiken. Dit kan je herkennen aan het aantal NITS of Candela. Ultra High Brightness digital etalage display’s hebben een hoge lichtopbrengst en zorgen ervoor dat het display niet zwart wordt of gaat weerspiegelen.

high brightness etalage scherm

Display met of zonder SoC (System-on-Chip)

Zo kunt u ook kiezen voor een narrowcasting display met SoC (System-on-Chip) onboard. SoC is een soort computer die geïntegreerd is (in dit geval een display). Elk merk heeft zo z’n eigen benaming hiervoor. Dit soort computer bevat een processor, werkgeheugen, opslag en software om te editen. Een display met SoC onboard is duurder, maar daar tegenover bespaart u ruimte op externe hardware.

Elk signage display kan via een USB stick iets afspelen. Een gewone USB brengt veel beperkingen met zich mee. Het mooiste is om extern of lokaal uw content aan te passen en af te spelen. Dit kan via ethernet, media-player, SoC, een redelijk up-to-date computer of mini PC. Delger-Tech denkt vooruit en kan een passende oplossing bedenken.

Narrowcasting met touch interactiviteit

Het toevoegen van touch interactiviteit aan narrowcasting schermen is een sterk toenemende trend. Zeker sinds de komst van de tablets en smartphones zijn mensen meer en meer gewend geraakt om schermen te bedienen met hun vingers in plaats van met een muis. Het toevoegen van touch functionaliteit aan interactief narrowcasting schermen biedt gigantische mogelijkheden.

Voorbeeld interactieve narrowcasting

Dit is een touchscreen kiosk of ook wel totem genoemd. In een kiosk of totem kan een touchscreen verwerkt worden, hierdoor heeft uw klant of bezoeker meer personal space om met uw applicatie aan de slag te gaan. Hierdoor is een touchscreen kiosk een ideale vorm voor bijvoorbeeld een communicatie station of een informatie punt voor klanten en bezoekers.

Voor vragen kunt u altijd bij Delger-Tech terecht