Narrowcasting kosten

Hoe veel kost narrowcasting

Kosten voor narrowcasting zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie op locatie. Om u toch een indicatie te kunnen geven van narrowcasting kosten, hebben wij een overzicht gemaakt van de benodigdheden voor narrowcasting en wat de gemiddelde kosten daarvoor zijn.

Narrowcasting scherm

Delger-Tech adviseren altijd gebruik te maken van professionele schermen. Deze zijn ervoor gemaakt om 12 of 24 uur per dag, 7 dagen per week aan te staan en hebben hele goede garantie voorwaarden op locatie. Narrowcasting schermen zijn beschikbaar in verschillende formaten. De meest voorkomende formaten zijn afhankelijk van de locatie en kijkafstand- 32 inch, 40/42 inch en 46 inch. Een standaard 42 inch narrowcasting scherm heeft u tegenwoordig al voor ongeveer € 675,- per stuk.

Ophangsysteem narrowcasting scherm

Een narrowcasting scherm kan op verschillende manieren opgehangen worden. De meest gebruikte vormen zijn muurbeugels en plafondbeugels. Uiteraard is het ook mogelijk om grondsteunen te gebruiken. Een stevige muurbeugel kost ongeveer € 100,- per stuk.

Custom truss systeem met scherm

Narrowcasting speler

Voor de aansturing van uw narrowcasting scherm heeft u natuurlijk ook een narrowcasting speler nodig. Het is mogelijk om met één speler meerdere schermen aan te sturen. Ze vertonen dan wel exact dezelfde content. Ook is het mogelijk om met meerdere schermen, elk scherm zijn eigen content af te laten spelen. Deze digitale spelers worden ingezet voor Videowall‘s. Een speler voor één scherm met gebruiksvriendelijk gratis software kan al vanaf €150,- gerealiseerd worden.

Buiten om losse spelers zijn er ook schermen waar al hardware en software in zitten, zogeheten schermen met SoC.

Narrowcasting software

Om er voor te zorgen dat de juiste beelden, op het juiste tijdstip, op de juiste locatie vertoond worden, heeft u een besturingssysteem nodig ofwel narrowcasting software. Dit betekent software dat u vanaf elke gewenste locatie (web-based), waarmee u één of meerdere spelers kunt aansturen.

Narrowcasting templates

Naast de materialen heeft u natuurlijk ook professionele narrowcasting templates nodig. Natuurlijk kunt u zelf ook templates maken of gebruik maken van standaard templates, u moet wel rekening houden dat dit tijd kost. Delger-Tech staat voor u klaar om maatwerk templates te ontwikkelen in uw eigen huisstijl. Een professionele templates heeft u al voor € 350,-. Dit is een eenmalige investering, omdat u de template daarna oneindig kunt blijven gebruiken!

Narrowcasting installatie

Om de installatie zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is er op de locatie van het scherm en de speler minstens één stroompunt en een bekabelde internetverbinding nodig. Wij doen de rest! Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij uiteraard dit ook voor u regelen. De kosten voor extra installaties zijn altijd op basis van meerwerk.

Narrowcasting mogelijke kosten

Natuurlijk zijn er talloze systemen mogelijk

Meer weten? Bel (06) 46374976 of mail naar info@delger-tech.nl