Narrowcasting kosten

Hoeveel kost narrowcasting

Kosten voor narrowcasting zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie op locatie. Om u toch een kleine indicatie te kunnen geven wat de gemiddelde kosten kunnen zijn, hebben wij een overzicht gemaakt.

Professionele schermen

Delger-Tech adviseert altijd gebruik te maken van professionele schermen. Deze schermen zijn ervoor gemaakt om 12 of 24 uur per dag, 7 dagen per week aan te staan en hebben hele goede garantie voorwaarden op locatie. Signage schermen zijn beschikbaar in verschillende formaten. De meest voorkomende formaten zijn (afhankelijk van de locatie en kijkafstand) 32 inch, 40/42 inch en 46 inch. Een standaard 42 inch scherm heeft u tegenwoordig al voor ongeveer € 675,- per stuk.

High Brightness etalage schermen

Etalages staan vaak in lichte omgevingen. In veel gevallen staat de zon er ook nog eens een deel van dag op! Het is daarom belangrijk om schermen met hoge lichtopbrengst te gebruiken. Dit kan je herkennen aan het aantal NITS of Candela. Ultra High Brightness hebben een hoge lichtopbrengst en zorgen ervoor dat het display niet zwart wordt of gaat weerspiegelen.

high brightness narrowcasting sreen

Ophangsysteem narrowcasting scherm

Een narrowcasting scherm kan op verschillende manieren opgehangen worden. De meest gebruikte vormen zijn muurbeugels en plafondbeugels. Uiteraard is het ook mogelijk om grondsteunen te gebruiken. Een stevige muurbeugel kost ongeveer € 100,- per stuk.

U kunt ook uw signage terug verdienen door zelf advertenties te plaatsen

Custom truss systeem met scherm

Narrowcasting speler

Voor de aansturing van uw narrowcasting scherm heeft u natuurlijk ook een narrowcasting speler nodig. Het is mogelijk om met één speler meerdere schermen aan te sturen. Ze vertonen dan wel exact dezelfde content. Ook is het mogelijk om met meerdere schermen, elk scherm zijn eigen content af te laten spelen. Deze digitale spelers worden ingezet voor videowall. Een speler voor één scherm met gratis gebruiksvriendelijk software kan al vanaf €150,- gerealiseerd worden.

Buiten om losse spelers zijn er ook schermen waar al hardware en software in zitten, zogeheten schermen met SoC.

Narrowcasting software

Om er voor te zorgen dat de juiste beelden, op het juiste tijdstip, op de juiste locatie vertoond worden, heeft u narrowcasting software nodig. Met deze software kunt u vanaf elke gewenste locatie uw narrowcasting systeem aansturen.

Narrowcasting templates

Naast de materialen heeft u natuurlijk ook professionele narrowcasting templates nodig. Natuurlijk kunt u zelf ook templates maken of gebruik maken van standaard templates, u moet wel rekening houden dat dit tijd kost. Delger-Tech staat voor u klaar om maatwerk templates te ontwikkelen in uw eigen huisstijl. Een professionele templates bundel heeft u al voor € 335,-. Dit is een eenmalige investering, omdat u de template daarna oneindig kunt blijven gebruiken!

Narrowcasting installatie

Om de installatie zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is er op de locatie voor het scherm en de speler minstens één stroompunt en een bekabelde internetverbinding nodig. Wij doen de rest! Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij uiteraard dit ook voor u regelen. De kosten voor extra installaties zijn altijd op basis van meerwerk.

Mogelijke kosten

Basic signage system:

32″ inch scherm 18/7480,-
Ophangsysteem100,-
Signage speler Pi4170,-
Software FREE0,-
Montage & installatie120,-
Uitleg & ondersteuning0,-
Totaal870,-
Excl. btw.

Mogelijke kosten

Advanced signage system:

43″ inch scherm 24/7810,-
Ophangsysteem100,-
N-Speler Brightsign450,-
Software Onboard0,-
Montage & installatie120,-
Uitleg & ondersteuning0,-
Totaal1480,-
Excl. btw.

Natuurlijk zijn er talloze systemen mogelijk, wilt u meer hierover weten?

Bel (06) 46374976 of mail naar info@delger-tech.nl