Narrowcasting is digital signage ePoster kiosk truss trolly stoepbord

Wat is Narrowcasting

U kunt Narrowcasting vergelijken met een poster of reclamebord die op een muur of raam is geplakt, maar dan digitaal via een scherm (digitale poster). Een groot nadeel van een gewone poster of reclamebord is dat deze telkens bij wijzigingen eraf gehaald en er een nieuwe besteld en opgehangen moet worden. En als het niet bevalt, kunt u weer opnieuw beginnen.

Met narrowcasting kunt u talloze content achter elkaar presenteren. U kunt uw content op een specifieke volgorde zetten, of door elkaar. Het is ook mogelijk om uw content op een bepaald tijdstip of datum te tonen.

Het allermooiste van narrowcasting is, dat eventuele updates van uw aanbiedingen, informatie, prijzen of openingstijden, direct én gemakkelijk aan te passen zijn. Dit kunt u zelfs vanuit uw luie stoel doen.

GOEDE NARROWCASTING BEÏNVLOEDT HET GEDRAG VAN DE CONSUMENT

Bel of App (06) 46374976 of stuur een mailtje naar info@delger-tech.nl

Waar kan narrowcasting voor ingezet worden?

Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf anders. Dit is wel een mooie en moderne manier om binnen en/of naar buiten toe te communiceren!

Bezoekers, patiënten of klanten die bij een zorgcentrum, tandarts, fysio of zelfs bij een lokale autodealer komen, moeten vaak even wachten tot zij aan de beurt zijn. Dit kan in een hal, kamer of zaal zijn. Tijdens het wachten kunt u bijvoorbeeld relevante informatie die nu en in de toekomst belangrijk zijn presenteren. Laat zien wat er allemaal mogelijk is.

In winkelomgevingen

Binnen winkelomgevingen wordt het visueel informeren van bezoekers steeds belangrijker. Gebruik uw scherm om de laatste aanbiedingen of nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Vele vormen en uitingen zijn hierin mogelijk.

Digital Signage - informatiescherm voor bedrijven

Interne bedrijfs-communicatie

Toon het laatste bedrijfsnieuws, belangrijke mededelingen of algemene informatie op 1 of meerdere schermen binnen elke organisatie. Motiveer bijvoorbeeld uw team door het vertonen van de actuele omzet of toon data uit elk denkbaar informatiesysteem uit uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit interne communicatie.

Tijdens beurzen en open dagen

Narrowcasting is ook ideaal voor beurzen en open dagen. Presenteer tijdens de beurs of met open dagen in of om uw standruimte het laatste nieuws, agendapunten, afbeeldingen, producten en nog veel meer. Zo zien de bezoekers wat u ze te bieden hebt.

Interactief narrowcasting

Naast de meest gebruikte passieve vorm van informatiesysteem is het ook mogelijk om te kiezen voor een interactief narrowcasting systeem. Denk hierbij aan een informatiezuil “Totem”. Met interactieve narrowcasting heeft de kijker de regie in eigen handen en kan hij/zij zelf bepalen wat er bekeken wordt op het scherm.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Vraag dan een GRATIS DEMONSTRATIE aan.