Professioneel narrowcasting templates die klanten aantrekken

Voor doelgerichte communicatie via narrowcasting beeldschermen, zijn professionele creatieve narrowcasting templates belangrijk. Daarom kunt u voor een professioneel grafische opmaak van uw narrowcasting templates altijd gebruik maken van onze expertise.

Narrowcasting template slager-vet
Opstel narrowcasting template
Narrowcasting layout slager-vet
Presentatie narrowcasting

Losse narrowcasting template

Binnen no-time staat er een aansprekend en professioneel narrowcasting template. Uw template is voorzien van uw bedrijfslogo, huisstijl, gebruikte fonts en de juiste kleuren. Binnen het op maat gemaakte narrowcasting template kunnen de volgende media types getoond worden:

  • Afbeeldingen, animaties en teksten
  • Filmpjes via YouTube of eigen geüploade video’s
  • Weersinformatie: weer vandaag, buienradar en vooruitzichten
  • Social media: tonen van Tweets, berichten van Facebook en Instagram posts
  • OV-informatie: overstapmogelijkheden, andere vervoersvormen en toegankelijkheid

Zo’n losse narrowcasting template kan al vanaf € 89,00 Deze kan dan ook onbeperkt gebruikt worden. Hier kunnen ook eventueel royal free plaatjes bij inbegrepen zitten.

Intresse in narrowcasting

Laat Delger-Tech u verbazen wat met narrowcasting allemaal mogelijk is.

Narrowcasting template-bundel

Naast losse templates creëren we ook narrowcasting template-bundel. Een template-bundel bestaat uit een set van vier templates, waar meerdere pagina’s van gemaakt kunnen worden. De gebruiksvriendelijke templates zijn onbeperkt te gebruiken. Hierdoor hoeft u ze ook maar één keer aan te schaffen.

Een narrowcasting template-bundel met vier templates kan al vanaf € 339,00 gerealiseerd worden. Hier kunnen ook eventueel royal free plaatjes bij inbegrepen zitten.

Zelf templates maken

Natuurlijk kunt u zelf ook templates maken, met elk soort narrowcasting software is dat wel mogelijk. Het is een kwestie van uw fantasie de vrijheid geven. U kunt het simpel houden of alles gebruiken wat de software te bieden heeft. Het belangrijkste is dat uw bezoekers, klanten die binnen komen of mensen die gewoon voorbij lopen helder en duidelijk het kunnen zien.

Ook voor interactieve narrowcasting

De juiste software

De juiste software is professionele en gebruiksvriendelijk. Of u nou een simpele of uitgebreide software wilt gebruiken, de mogelijkheden zijn er. Professionele software is up-to-date, en er is altijd ruimte om uit te breiden. Gebruiksvriendelijk software is gebruik maken van diverse soorten content met drag-and-drop functie.