Truss systeem met narrowcasting scherm

Delger-Tech denkt ook verder dan alleen standaard een scherm aan een muur of plafond. Het is zeker ook mogelijk om een truss systeem met narrowcasting scherm te gebruiken.

Narrowcasting gebruiken voor showrooms

Overal neer te zetten

U hebt een showroom vol met keukens, bedden, auto’s of kozijnen (noem het maar op). Een digitale scherm op een Truss systeem, kunt u zo neerzetten dat deze producten opvallen. Zet pakkende tekst, plaatjes met animaties of mind-blowing video fragmenten in een slide. Geef uw producten en nieuwe prijs, kortingen en geef in het kost eventuele opties aan. De mogelijkheden met narrowcasting zijn oneindig.

Custom narrowcasting

Custom truss systeem met narrowcasting scherm wordt op oog hoogte gebouwd, dat is zo’n 1,6m. De truss frame is ongeveer 2m. hoog, zo kunnen we altijd wat hoger met het scherm. Het scherm kan verticaal of horizontaal geplaatst worden. U kunt kiezen uit een 32″ of 43″ inch scherm, wilt u groter dan moet er andere maatregelen genomen worden.

truss systeem narrowcastingscherm

Deze truss systeem met narrowcasting scherm wordt stevig bevestigd op een stalen baseplate (voet). Op deze baseplate kan een driehoek of vierkant truss geplaatst worden. Kabels van narrowcasting scherm worden netjes in frame weg gewerkt. Standaard heeft deze truss-frame en baseplate een aluminium kleur maar in een andere kleur is ook mogelijk.

Intresse in custom narrowcasting op een TRUSS systeem

Maak dan nu een afspraak en laat Delger-Tech u verbazen wat er met narrowcasting allemaal mogelijk is.

De benaming ’truss’ komt eigenlijk uit de architectuur en betekent zoiets als ‘driehoek’. De driehoek staat in de techniek bekend als de stevigste manier om verbindingen te maken. Dit is tevens het basisprincipe van de truss-systemen.

Ook mogelijk

Natuurlijk zijn digitale schermen op truss systemen geschikt voor alle soorten showrooms, maar wist u dat deze truss systemen ook voor beurzen en open dagen gebruikt kunnen worden.

Laagdrempelig

Narrowcasting moet een eenvoudige en vooral laagdrempelige tool zijn in gebruik. Met een aantal muisklikken moet uw boodschap direct te zien zijn op het scherm. Wanneer dit te veel moeite vergt zal dit averechts werken en zal het systeem niet volledig worden benut als volwaardig communicatiemiddel.

Narrowcasting voor elk bedrijf wel mogelijk

Support

Een contactpersoon die exact weet hoe een product werkt en belangrijker nog die u voorziet van de nodige tips and tricks en met u meedenkt is goud waard.