Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech

Uitgelichte casus Blaauw voor Dranken

Blaauw voor dranken

Inmiddels bestaat Blaauw voor Dranken helaas niet meer. Maar toch was dit een geweldige uitdaging. Deze webshop bestond samen met een fysieke winkel in Rotterdam. Delger-Tech is trots, dat iemand hem dit project heeft toevertrouwd.

Hier en daar zijn er nog wat sporen van deze website terug te vinden.

Wat was Blaauw voor Dranken

Blaauw voor Dranken was een webshop, waar je speciale rum, whiskey, cognac, en nog vele andere sterke dranken kon bestellen. Elk product moest tekst en een foto bevatten. Elke categorie, “soort drank” moest vlekkeloos overeen komen met het product. En het product én de categorie moesten ook behoorlijk sterk staan in Google, om zo te kunnen concurreren tegen meerdere en grotere concurrenten. Bij een webshop komt er veel meer kijken dan een gewone website. Er moet rekening gehouden worden met veel meer wettelijke regels.

Blaauw voor dranken

Ik wil meer weten

Conversie optimalisatie

Delger-Tech maakt vaak gebruik van conversie optimalisatie. Bij Blaauw voor Dranken is deze techniek ook toegepast. Zo was het mogelijk gemaakt om een database van een kassaregistratiesysteem, te koppellen aan de database van de webshop. Hierdoor kon de hele inventaris van de opslag, samen met de fysieke winkel en webshop, gesynchroniseerd worden.


Bent u uw huidige website zat, of is uw bestaande website toe aan een upgrade? Bel dan (06)46374976.