Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech

Uitgelichte casus corfer.nl

Corfer mobile webblog

Inmiddels bestaat corfer.nl al 12 jaar, en heeft een aantal upgrades doorstaan. Deze website bestaat uit 3 verschillende sites onder 1 domeinnaam;

  • Ferdinands site
  • Corien’s website
  • Corien’s blog

Deze website is responsive, zoekmachine vriendelijk. Tekst, plaatjes en pagina’s zijn gemakkelijk aan te passen via een CMS.

Website van Ferdinand

Corfer is eigenlijk begonnen als Ferdinands website. De website van Ferdinand, is gebouwd om verre familie en vrienden op de hoogte te houden van de levensloop van Ferdinand. Vroeger had niet iedereen Facebook of Instagram, maar een hoop familieleden hadden wel internet. En zo konden onze familie en vrienden Ferdinand zien opgroeien.

Toentertijd had niet iedereen een smartphone en/of tablet. Dit was de tijd dat het nog in “kinderschoenen” stond. Dus was Ferdinand’s website gericht op desktop en laptop. Enkele jaren later moest Ferdinand’s website er toch aan geloven. Steeds meer mensen gingen gebruik maken van een smartphone of tablet, en de techniek om op deze gebruiksvoorwerpen een website te laten presenteren ging ook mee.

Corfer is online

Ik wil meer weten

Website van Corien

Tijdens dit proces, werd Corien’s website ook ontworpen en ertussen toegevoegd. Corien kan mooie verhalen schrijven vanuit haar eigen beleving. En ook Ferdinand’s website kreeg een nieuw design. Een extern gastenboek werdt ge├»ntegreerd in Ferdinand’s website. En zo werd corfer.nl geheel “ge├╝pgraded” naar een mobiele en tablet vriendelijk (Responsive) website. En gelijk zijn de de nieuwste website technieken toegepast.

Corien krijg ook een blog-site

Begin 2015 kreeg Corien een blog website bij. Hierin kon Corien een nieuwe gebeurtenis voor vrienden en familie neerzetten. En ook in dit proces kreeg corfer.nl een update met de nieuwste website technieken.

Binnenkort 2020 update

Corfer staat voor 2020 in de planning, om een update te krijgen. Daarbij wordt gekeken of het Responsive gedeelte verbetert kan worden. Ook wordt er naar gekeken of het SEO gedeelte verbetert kan worden. Delger-Tech blijft plannen smeden, om de komende jaren corfer “future proof” te houden.

“Make it as simple as possible, but not simpler.”

Albert Einstein