Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech
Wat doet Delger-Tech Internet over Things

Internet over Things

Het internet of things biedt oneindig veel mogelijkheden. Het is wel te vergelijken met Domotica. Domotica wordt steeds meer in huis gebruikt. (Smart Homes) Internet over Things bevindt zich veelal buitenshuis. (Smart Cities).

Zo zijn er in Utrecht zongestuurde laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst, en is er in Breda een app ontwikkeld, waarmee je als verkeersgebruiker punten kunt verzamelen met je verkeersgedrag. Het is een groeiende trend, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Men verwacht dat in 2020, miljarden apparaten op deze manier verbonden zijn. Zelfs de medische wereld werkt met IoT.


Delger-Tech kan niet wachten op wat dit allemaal nog gaat bieden in de toekomst.

De verwachtingen

Momenteel betekent het dat we onze smartphone vaak als afstandsbediening gebruiken. De verwachtingen zijn echter dat het internet der dingen, in de toekomst productieprocessen zal verbeteren, en dat het oplossingen gaat bieden voor problemen rondom energie en milieu, criminaliteit, gezondheidszorg en onderwijs.

Er kleven ook mogelijke problemen aan Smart Cities en Smart Homes. Zo worden onderdelen van slimme steden al regelmatig gehackt of krijgen bedrijven te veel invloed. Een andere keerzijde van een Smart City is dat er veel privacygevoelige informatie kan worden verzameld. Controleer daarom altijd of je een veilige verbinding hebt.