Wat hebt u nodig voor narrowcasting

Wat heb je nodig voor narrowcasting, Delger-tech weet het!

U wilt ook narrowcasting? Dan zijn er een aantal dingen nodig. Misschien heeft u al een aantal onderdelen om informatie te presenteren, maar toch geven wij een aantal punten waar u rekening mee moet houden.

1. Hardware: schermen

Het meest voor de hand liggende; een scherm (digital LED display, video-wall). Deze zijn er in verschillende merken en afmetingen, deze kunnen vergeleken worden met een tv die u thuis gebruikt. Zo kunt u kiezen voor een 32″, 43″, 49″, 55″inch of grotere schermen. Delger-Tech adviseert om voor A-merken narrowcasting schermen te gaan. Deze schermen zijn geschikt om 12/7 of 24/7 aan te staan.

2. Hardware: spelers

Narrowcasting spelers; de keuze hierin zijn groot. Deze zijn voor simpel of extreem gebruik. Voor simpel gebruik kunt u al een Raspberry of Brightsign speler gebruiken. Bij extreem gebruik kunt u gaan denken aan een Brightsign XT of StarTech 2×2 4K. Sommige spelers hebben de mogelijkheid om software van diverse bedrijven te installeren, andere spelers hebben hun eigen software.

3. Narrowcasting software

De juiste narrowcasting software is ook belangrijk. Keuze hierin variëren, dit heeft te maken met de soort hardware en gebruiker. Ook hierin geven wij twee soorten aan; simpel en extreem gebruik. Er moet een ballans zijn tussen gebruik van hardware en software. Delger-tech zal altijd uw wensen vergelijken met welke software er mogelijk is. Wij gaan zeker voor gebruiksvriendelijke software, zodat u zelf ook gemakkelijk narrowcasting kan bedienen.

Wat hebben we nog meer nodig voor narrowcasting!

4. Pc of laptop

Los van hierboven genoemde hardware en software, hebt u ook een pc of laptop nodig. Dit is nodig om uw signage software te configureren en content zoals tekst, plaatje, filmpjes te kunnen uploaden en bewerken.

5. Internet verbinding

Internet verbinding lijkt logies, maar het kan voorkomen dat er op locatie geen internet of slecht internet verbinding is. Hier zijn ook alternatieven voor.

6. Content

Content zoals tekst, plaatje en/of filmpjes zijn ook nodig, zonder dit wordt zo’n mooie narrowcasting scherm saai. Bedenk van te voren hoe en wat u gaat tonen. Maak mind-blowing presentaties, dit is al met simpel narrowcasting software mogelijk. Maak ook gebruik van templates.

Voorbeelden van mogelijke netwerk verbindingen

Narrowcasting netwerk basic
1 Display met 1 player
Digital Signage netwerk SoC scherm
1 Display met Soc
Digital signage netwerk meerdere 1 speler
Meerdere display’s met 1 player
Narrowcasting netwerk 4 schermen
Meerdere display’s met meerdere players

7. Als laatste: Verse blik!

Als laatste; is er een blik nodig, een blik vol met verse ideeën. Met narrowcasting kunt u uw fantasieën de vrijheid geven. U kunt het simpel of indrukwekkend maken. Hier moet u wel de tijd en energie voornemen. Hebt u dat niet? Dan kan DT dat zeker naar wens voor u regelen.

Laat Delger-Tech het voor u regelen!