Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech

Website op maat

Help mij

Bent u uw huidige website zat, of is uw bestaande website toe aan een update?
Heeft u geen tijd heeft om een website te bouwen, of ziet u door alle coderingen en instellingen, de website niet meer.

Delger-Tech kan ook een website op maat leveren. Voor vragen of interesse bel dan (06) 46374976 of stuur een mailtje.

Standaard bij Delger-tech

Uw website is standaard; zoekmachine vriendelijk (SEO), mobiel vriendelijk (Responsive) en in uw huisstijl (Design). Delger-Tech heeft ruime 17 jaar ervaring in webdesign, zowel in frond-end als in back-end development. Delger-Tech kan u helpen, door u een professionele en geheel op maat gemaakte website te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Standaard website?

Het is nog steeds een feit dat mensen het internet afzoeken om bepaalde diensten te vinden. En laat nu uw doelgroep hier tussen zitten. Dan is de eerste impressie van uw website, om potentiële klanten te werven belangrijk. En wat nog belangrijker is, is dat uw toekomstige klanten terug komen voor meer van de door u aangeboden diensten.

Achter de schermen

Met alleen een mooi design kom je niet ver. Wat ook belangrijk is, is wat er achter de schermen gebeurt. Het is een totaal pakket om een professionele indruk te geven, van uw diensten, naar uw bezoekers. Laat Delger-Tech voor u een website bouwen, die perfect, uniek én up-to-date is. Samen met u, kijken we wat er bij u, en uw onderneming past. Zodat u weer een nieuwe en frisse website heeft.

Vraag een offerte aan

Werkzaamheden in programmeren

Delger-Tech kan u ook helpen met diverse programmeer werkzaamheden. Of u nu van uw hobby uw werk wilt maken, of dat u een bedrijf runt. Voor Delger-Tech maakt het niets uit. Ik heb ruim 17 jaar ervaring met diverse soorten web-based programmeertalen, zoals HTML, CSS, Javascript en PHP. Daarbij hoort ook bekend zijn met diverse CMS programma’s zoals WordPress, CodeIgniter PHP framework en Concrete5.

Programmeren is een uitdaging
corfer-goes-mobile-e1569707469235.png

Corfer website

3 in 1 Blog site

Full responsive

Naar casus

annettefotografie-goes-mobile-e1569707376785.png

Annette Fotografie

Fotografie website

Full responsive

Naar casus

Blaauw-voor-dranken-e1569707528268.png

Blaauw voor drank

Webshop

Full responsive

Naar casus