CMS (Content Management System)

Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op het internet kunnen publiceren.

WordPress en Concrete-5 zijn kant en klare webapplicaties, hier kunnen verschillende thema’s, widgets, en plugins aan toegevoegd worden. Hiermee kan een website uitgebreid worden.

Vragen over de juiste CMS gebruiken?

WordPress (WP)

WordPress is een open-source CMS software waarmee u prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat u wilt. WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar.

Wordpress voorbeeld

Zo’n 60 miljoen mensen hebben ervoor gekozen om hun werk op het web met WordPress te bouwen. Delger-Tech kunt u helpen om 60.000.001 gebruiker te worden.

Concrete-5 (C5)

Concrete 5 cms

Beheer uw websites met gemak. Stelt u zich eens voor dat u uw website net zo gemakkelijk kunt bewerken als een document. Geen intimiderende handleidingen, geen ingewikkelde beheerinterfaces – gewoon aanwijzen en klikken.

CodeIgniter

CodeIgniter is een krachtig PHP-framework met een zeer kleine footprint, gebouwd voor ontwikkelaars die een eenvoudige en elegante toolkit nodig hebben om complete webapplicaties te maken.

Codeigniter php platform

Het doel van “Code-Igniter” is om programmeurs in staat te stellen projecten veel sneller te ontwikkelen dan wanneer er vanaf het begin code zou geschreven moeten worden. Een uitgebreide set van bibliotheken, evenals een eenvoudige interface en een logische structuur is vaak nodig om aan de slag te kunnen gaan. CodeIgniter heeft toegang tot deze bibliotheken, interface en structuur. Met CodeIgniter kunnen programmeurs zich creatief concentreren op uw project.