Zoekmachine optimalisatie

Help me met een website op maat

Zoekmachine optimalisatie ook SEO genoemd. SEO heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te laten zien. Hierbij hebben wij het over organische zoekresultaten; zonder hulp van Google Adwords.

Door uw doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie te hanteren kunt u van de volgende voordelen profiteren:

  • Hoe hoger u in Google staat, hoe sneller iemand op uw website klikt
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op aanvragen/bestellingen
  • Door de website gebruiksvriendelijker te maken, nemen bezoekers eerder contact op
  • U krijgt ook en betere naamsbekendheid, omdat ze uw bedrijf op iedere zoekterm tegenkomen

De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook uw concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van uw website regelmatig gebeurt.


Mobiel vriendelijk (Responsive)

Wat tegenwoordig zeker een Must-have is, is een Responsive webdesign. Het is bewezen dat steeds meer mensen surfen op het internet met een mobiel apparaat.

Natuurlijk is een responsive website geschikt voor alle apparaten.

Responsive website

Elk mobiel apparaat heeft zo z’n eigen schermresolutie, en regelmatig komen er weer nieuwe toestellen bij en elk met zijn eigen schermresolutie. Hierop moet geanticipeerd worden: wij kunnen hier diverse soorten ontwerp talen voor gebruiken.

Diverse toestelllen

Responsive design zorgt ervoor dat uw site op diverse soorten toestellen zoals Tablets, Smartphones, Media spelers en ook op Desktop Computers, netjes en leesvriendelijk vertoont wordt. Zo kan elke mobiele bezoeker gemakkelijk op uw site overal naartoe navigeren en scrollen met 1 druk van een vinger.

Google geeft punten

Niet alleen uw potentiële klanten stellen een mobielvriendelijke website op prijs, Google geeft hiervoor punten om uw site hoger te zetten. Delger-Tech adviseert en levert standaard Responsive webdesign bij uw site.

Demonstratie

Tijdens een gesprek kunnen wij een demonstratie met uitleg geven over de mogelijkheden van een Responsive design. Onze expertise zal hierin jullie als opdrachtgever niet teleurstellen.


Goed logo en huisstijl (Design)

Hoe maak ik een logo

Een goed logo en huisstijl verdient zorg en aandacht, het is immers de verpersoonlijking van uw organisatie, bedrijf, product of dienst. Delger-Tech ontwerpt logo’s en huisstijlen voor uiteenlopende organisaties. Is uw organisatie aan het reorganiseren? Start u een nieuw bedrijf? Lanceert u een nieuw product of dienst? Dan is dit wellicht het moment om uw logo en huisstijl (door) te ontwikkelen.


Het actualiseren van uw website wordt steeds belangrijker voor zoekmachines. Zij zien graag dat u bezig bent met uw website en willen graag uw site hiervoor belonen. Dat doen ze door uw site hoger op te positioneren. Hierbij spelen een aantal factoren een rol b.v. het aanbrengen van interne en externe links, origineel content, gebruik maken van social media.

Maar op het moment dat inhoudelijk uw website niets verandert, of u doet iets te veel van het zelfde, zal Google uw website minder goed waarderen. Of zelfs in de zoekresultaten uw site met spam waarschuwing weergeven.


Samen met ons een nieuw project starten?


Delger-Tech laat u niet in de steek

Ook na het leveren van uw website blijven we voor u klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we dat doen. U mag gerust over onze schouder meekijken, we houden niet van addertjes onder het gras en werken daarom op een transparante manier.

Heldere communicatie

Ingewikkelde vakterminologie, daar zijn wij niet zo van. We leggen u graag in heldere taal uit wat we doen en hoe we uw website maken of transformeren.

Kan uw website een opfrisbeurt gebruiken?