Verticaal DelgerVerticaal NarrowVerticaal Tech
Website op maat Standaard geleverd website

Standaard geleverd website

Website opmaat

Uw website wordt door Delger-tech standaard geleverd met;

  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • responsive webdesign
  • en in uw huisstijl

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie ook SEO genoemd, heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten aan de linkerkant van Google. Hierbij hebben wij het over organische zoekresultaten; zonder hulp van Google Adwords. Door uw doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie te hanteren kunt u van de volgende voordelen profiteren:

  • Hoe hoger u in Google staat, hoe sneller iemand op uw website klikt
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op aanvragen/bestellingen
  • Door de website gebruiksvriendelijker te maken nemen bezoekers eerder contact op
  • Een betere naamsbekendheid, omdat ze uw bedrijf op iedere zoekterm tegenkomen

De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook uw concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van uw website regelmatig gebeurt.

Mobiel vriendelijk (Responsive)

Responsive website

Wat zeker tegenwoordig een Must-have is, is een Responsive webdesign. Het is bewezen dat steeds meer mensen surfen op het internet met een mobiel apparaat. Elk mobiel apparaat heeft zo z’n eigen schermresolutie, en regelmatig komen er weer nieuwe toestellen bij en elk met zijn eigen schermresolutie. En hier moet op geanticipeerd worden. Hiervoor kunnen ik diverse soorten ontwerp talen voor gebruiken.

Responsive design zorgt ervoor dat uw site op diverse soorten toestellen zoals een Tablet’s, Smartphones, Media Players en ook op Desktop Computers netjes en leesvriendelijk vertoont worden. Zo kan elke mobiele bezoeker gemakkelijk op uw site overal naartoe navigeren en scrollen met 1 druk van een vinger.

Niet alleen uw potentiële klanten stellen mobielvriendelijk website op prijs, Google geeft hiervoor punten om uw site hoger te zetten. Delger-Tech adviseren en leveren standaard Responsive webdesign bij uw site. Mocht u hier geen interesse in hebben, kan dat ook geregeld worden. Want klant is koning.

Tijdens ons gesprek kan ik een demonstratie en uitleg geven over de mogelijkheden van een Responsive design. Mijn expertise zal hierin onze opdrachtgever niet teleurstellen.

Goed logo en huisstijl (Design)

Logo en huisstijl

Een goed logo en huisstijl verdient zorg en aandacht, het is immers de verpersoonlijking van uw organisatie, bedrijf, product of dienst. Delger-Tech ontwerpt logo’s en huisstijlen voor uiteenlopende organisaties. Is uw organisatie aan het reorganiseren? Start u een nieuw bedrijf? Lanceert u een nieuw product of dienst? Dan is dit wellicht het moment om uw logo en huisstijl (door) te ontwikkelen.

Actualiseren van uw website

Het actualiseren van uw website wordt steeds belangrijker voor Google. Google ziet graag dat u bezig bent met uw website en wilt graag uw site hiervoor belonen. Dat doet Google door uw site hoger op te positioneren. Hierbij spelen een aantal vaktoren een rol b.v. het aanbrengen van interne en externe links, origineel content, gebruik maken van social media. Maar op het moment dat inhoudelijk uw website niets verandert, of u doet iets te veel van het zelfde, zal Google uw website minder goed waarderen of zelfs met zoek resultaten uw site met spam waarschuwing aangeven.


Het mes snijdt dus zeker aan twee kanten.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, wees dan niet verlegen en bel of mail me.