Website opfrissen

Is uw website aan een opfrisbeurt toe? Laat ons u dan helpen.

Het ontwerp en de uitstraling van uw website is erg belangrijk. Het zet de toon en bepaalt de sfeer voor de bezoeker.

We kijken naar de pagina structuur en de stijl die u voor ogen heeft. Wij geven advies en zorgen ervoor dat de uitstraling van uw nieuwe website past bij uw bedrijf.

Van oud naar up-to-date website

Een nieuwe website bouwen is een mooi proces. Wat net zo mooi is, is om van een oude site weer een up-to-date website te maken. Bij het opfrissen van een oude websites zijn een aantal processen waar rekening mee gehouden moeten worden. Deze processen doet u niet zomaar.

Er moet rekening gehouden worden met oude data, foto’s, linken enz… Voor dat we iets gaan doen, maken we hier eerst een back-up van. Wij zorgen ervoor dat de gewenste content zorgvuldig naar de nieuwe website wordt verhuisd.

Het internetverkeer naar bestaande URL’s blijft behouden. Oude links die nog bestaan in documentatie of bij gebruikers bekend zijn worden omgeleid.

Met deze aanpak blijft bestaande content in de nieuwe website beschikbaar.

Dynamische of statische website

Is uw huidige website dynamisch of statisch? Geen probleem voor Delger-Tech.

Maakt uw website gebruik van een CMS programma zoals WordPress, dan is uw website dynamisch. Wij controleren of uw hosting provider de nieuwste en/of geschikte versie scripttaal gebruikt. Ook kijken wij uw database na.

Bij een statische website controleren wij eigenlijk helemaal niks. Wij verfrissen uw website helemaal door gebruik te maken van up-to-date HTML, Stylesheet en elke vorm van library of framework zoals jQuery.

Design & structuur

Bij het opfrissen van uw website is design uiteraard een groot onderdeel. De vormgeving gaat niet alleen over de uitstraling van de website, maar ook over bijvoorbeeld de opbouw, menustructuur, gebruiksvriendelijkheid en interactiviteit. Natuurlijk heeft elk webdesigner z’n eigen ideeën hierbij; Delger-Tech dus ook!

Op basis van uw voorkeuren en met de laatste trends in ons achterhoofd, zorgen wij ervoor dat uw website weer 100% naar uw zin is.

Geef uw website een opfrisbeurt

Ik wil mijn website een opfrisbeurt geven!

Bij de tijd

De online wereld verandert continu. Er worden steeds meer mogelijkheden ontwikkeld op het gebied van webdesign. Wij houden de laatste trends nauwgezet in de gaten en werken met de nieuwste technieken. Alle websites die wij een opfrisbeurt geven zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines en responsive. Een responsive website maakt uw pagina’s leesbaar op alle apparaten: van desktop computers tot smartphone.

Wat DT voor u kan betekenen

Met jaren ervaring op het gebied van webdesign, kunnen wij u helpen. DT is een WordPress specialist. Wij zijn continu bezig met het bijhouden van de laatste ontwikkelingen. We kijken samen naar uw huidige website en komen tot een plan van aanpak. Op basis van uw doelgroep, wensen, eisen en het budget doen wij een voorstel en gaan we voor u aan de slag.

Wij blijven erbij

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en pak samen met ons uw website aan. We vinden het altijd een uitdaging om voor u aan de slag te gaan en er samen iets moois van te maken. Uw website opfrissen: wij zijn er klaar voor!

Kan uw website ook een opfrisbeurt gebruiken?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.