Website opfrissen

Het ontwerp en de uitstraling van uw website is erg belangrijk. Het zet de toon en bepaalt de sfeer voor de bezoeker. De ontwikkelingen omtrent webdesign gaan razend snel. Is uw website aan een opfrisbeurt toe? Laat ons u dan helpen.

Website opfrissen

Van oud naar nieuw website

Een nieuwe website bouwen is een mooi proces. Wat net zo mooi is is van uw oude site weer een up-to-date website te maken. Bij het bouwen van een nieuwe of het opfrissen van oude websites houden wij overal rekening mee. Dit is een proces dat u niet zomaar doet.

Er moet rekening gehouden worden met oude data, foto’s, linken enz… Voor dat wij iets gaan doen, maken wij hier eerst een back-up van. Verdere uitleg is te ingewikkeld, dit heeft te maken met uw oude CMS (Content Management Systeem) en het overzetten naar uw nieuwe CMS.

Het webdesign is uiteraard ook een groot onderdeel hiervan. De vormgeving gaat niet alleen over de uitstraling van de website, maar ook over bijvoorbeeld de opbouw, menustructuur, gebruiksvriendelijkheid en interactiviteit. Op basis van uw voorkeuren en eisen, maar ook met de laatste trends in ons achterhoofd, zorgen wij ervoor dat uw oude website weer perfect aansluit op de nieuwe.

Ik wil mijn website een opfrisbeurt geven!

Bij de tijd

De online wereld verandert continu. Er worden steeds meer mogelijkheden ontwikkeld, ook op het gebied van webdesign. Wij houden de laatste trends nauwgezet in de gaten en werken met de beste, nieuwste technieken. Alle websites die wij maken zijn standaard responsive. Dit maakt de pagina’s leesbaar op alle apparaten: van desktop tot smartphone.

Wat DT voor u kan betekenen

Met jaren ervaring op het gebied van webdesign, kunnen wij u helpen. DT is een WordPress specialist, wij zijn continu bezig met het bijhouden van de laatste ontwikkelingen. We kijken samen naar uw huidige website en komen tot een plan van aanpak. Op basis van uw doelgroep, wensen, eisen en het budget doen wij een voorstel en gaan we voor u aan de slag.

Onze achtergrond ligt in de grafische vormgeving, ICT en communicatie. Vandaar dat Narrowcasting ook een onderdeel is van DelgerTech.

Wij blijven erbij

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en pak samen met ons uw website aan. We vinden het altijd een uitdaging om voor u aan de slag te gaan en er samen iets moois van te maken. Uw website opfrissen: wij zijn er klaar voor!

Kan uw website ook een opfrisbeurt gebruiken?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.